Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum a explicat Maia Sandu incidentul din Edineț - Video

© Photo : Facebook / Maia SanduMaia Sandu la Edineț
Maia Sandu la Edineț - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a explicat pe Facebook cazul de astăzi din raionul Edineț, unde a avut o întâlnire la Palatul raional de Cultură și unde a fost huiduită de un grup de oameni.
Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Republica Moldova
Maia Sandu, huiduită la Edineț - Video
"La Edineț m-a întâmpinat și un grup care a protestat împotriva sosirii mele în raion. Protestul este un drept constituțional, pe care îl respect. În calitate de Președinte, voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a schimba spre bine viața tuturor cetățenilor - inclusiv a celor care au alte viziuni sau preferințe politice decât mine", a scris Maia Sandu pe Facebook.
Vom nota că, totuși, în sala în care s-a desfășurat întâlnirea șefului statului au pătruns câteva persoane ce au manifestat o atitudine critică față de  activitatea Maiei Sandu. Ea a fost întrebată "De ce cochetează cu Renato Usatîi, pe care îl consideră un mafiot?", "De ce pensiile sunt mizere, iar moldovenii o duc tot mai greu?", "De ce prețurile explodează?", "De ce autoritățile au pierdut controlul asupra portului Giurgiulești, iar țara este distrusă!".
Iată cum s-a purtat dialogul Maiei Sandu cu criticii ei.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0