Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ziua copiilor la Chișinău: Micuții vor putea participa la mai multe evenimente

© Sputnik / Miroslav RotariФлешмоб сотрудников полиции, посвященный Всемирному дню сердца
Флешмоб сотрудников полиции, посвященный Всемирному дню сердца  - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Abonare
Evenimentele dedicate Zilei Copilului au fost amânate pentru ziua de sâmbătă, 5 iunie. Cu această ocazie, mai multe activități cultural-artistice vor fi organizate în Chișinău.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Cercuri de pictură, concert festiv și multe alte activități distractive pentru vor fi organizate în Chișinău în această sâmbătă, 5 iunie, cu ocazia Zilei Copilului.

Școală, copii, flori, cadouri - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Societate
Ziua copiilor la Chișinău: Când și cum va avea loc

Astfel, micuții însoțiți de maturi se vor putea distra în parcuri, scuaruri sau în preajma fântânilor arteziene, dar și în troleibuze. 

Direcția Cultură a Primăriei Chişinău în colaborare cu preturile de sector, Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția pentru protecția drepturilor copilului și-a propus organizarea mai multor evenimente după un program bine pus la punct: 

  • 10:00 - 16:00 - micuții vor decora un troleibuz cu ajutorul pensulelor și culorilor în Piața Marii Adunări Naționale
  • 10:00 - 16:00 – cei mici sunt invitați pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie gratuită cu „Troleibuzul Turistic”
  • 11:00-14:00 - în scuarul „Mihai Eminescu” va avea loc un concert festiv cu participarea elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar
  • 11:00-15:00 – în scuarul „Mihai Dolgan” se va organiza un program distractiv pentru copii cu genericul „Copilărie, clipe de magie”
  • 11:00-15:00 – un program distractiv cu genericul „Copilărie – dulce feerie” va fi organizat în parcul „Alunelul”
  • 11:30-15:30 - la havuzul muzical de pe bulevardul Dacia, intersecție cu strada Trandafirilor micuții se vor bucura de program distractiv cu genericul „Dulce copilărie”
  • 12:00-16:00 - pe aleea depe bulevardul Mircea cel Bătrân copiii vor putea participa la programul distractiv cu genericul „În grădina copilăriei”
  • 12:30-16:30 - și în scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, se va desfășura un program distractiv pentru copii cu genericul „Copilărie, clipe de basm”
  • 13:00 - în parcul „La izvor” va începe activitate cultural-distractivă cu genericul „Copilărie, tărâm poveste”. Program artistic, jocuri distractive, concursuri.
  • 13:00-17:00 – în parcul „Dendrariu”, copii sunt așteptați la fel la activități distractive.

Amintim că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, toate evenimentele dedicate Zilei Copilului, care se organizează în are liber, au fost amânate pentru weekend. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0