Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ziua copiilor la Chișinău: Când și cum va avea loc

© Inquam Photos / Busca AlexandruȘcoală, copii, flori, cadouri
Școală, copii, flori, cadouri - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Abonare
Copiii din municipiul Chișinău nu se vor bucura în acest an de prea multe evenimente organizate chiar pe 1 iunie, de ziua lor.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Evenimentele cultural-artistice în aer liber dedicate zilei de 1 iunie, Ziua Copiilor, vor fi amânate pentru weekend. O astfel de decizie s-a luat la nivel de municipalitate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. 

Центральный рынок  - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2021
Societate
Cât de repede vor scădea prețurile la căpșuni - prognoza experților

„Meteorologii prognozează trei zile ploioase, începând cu data de 1 iunie. Manifestările dedicate copiilor vor fi mutate pentru a se desfășura la sfârșitul săptămânii”, a declarat primarul Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor municipale din acaestă dimineață. 

Astfe, Ceban a solicitat Direcției educație tineret și sport și Departamentului cultură să analizeze care dintre aceste manifestări cultural-artistice pot fi comutate. Potrivit meteorologilor, începând de astăzi în centrul și sudul țării va ploua, iar vântul va sufla din nord spre vest, moderat și izolat cu intensificări. Sunt prognozate ploi de scurtă durată, în timpul acestora cu descărcări electrice, pe întreg teritoriul țării. Meteorologii prognozează vreme instabilă cel puține până joi, 3 iunie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0