Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Onișcenko a comentat versiunea creării coronavirusului în laborator

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaГеннадий Онищенко
Геннадий Онищенко - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Abonare
Un tabloid britanic a scris că un profesor britanic și un virolog norvegian ar fi afirmat după un studiu că au găsit dovezi ale unei origini de laborator a coronavirusului SARS-CoV-2.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Niciuna dintre versiunile originii coronavirusului nu poate fi încă dovedită, deoarece convenția privind armele biologice și toxice nu funcționează. Declarația a fost făcută de academicianul Academiei de Științe din Rusia, fostul șef al Rospotrebnadzor, deputatul Dumei de Stat Genadi Onișcenko, potrivit RIA Novosti

Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2021
Oamenii de știință au stabilit ce persoane au un nivel ridicat de rezistență la COVID-19

Tabloidul britanic Daily Mail, citând un studiu care a intrat în posesia sa, a scris că profesorul britanic Angus Dalglish și virologul norvegian Birger Sorensen au spus că au găsit dovezi ale originii de laborator a coronavirusului SARS-CoV-2.

„Astăzi, ambele versiuni nu pot fi dovedite, deoarece convenția privind armele biologice și toxine nu funcționează. Nu are un mecanism legitim de control recunoscut de toate țările. Și americanii înșiși sunt de vină pentru asta, care în 2001 au anunțat că se retrag din convenția privind armele biologice și toxice", a spus Onișcenko.

El a atras atenția asupra faptului că cea mai importantă sarcină în acest moment este lupta împotriva coronavirusului. Onișcenko a menționat că este necesar ca oamenii să se vaccineze și să se respecte măsurile de siguranță sanitară.

„Vaccinarea și respectarea regimului de mască sunt cele mai importante elemente ale măsurilor de securitate ale țării”, a conchis deputatul rus. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0