Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde staționează în weekend centrele mobile

© Sputnik / Vilcu EvgheniaМобильный пункт вакцинации на Чеканах
Мобильный пункт вакцинации на Чеканах - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Campania de vaccinare mobilă continuă la Chișinău. Iată unde staționează sâmbătă și duminică autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. 

Sâmbătă, 29 mai, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Ciocana al Capitalei, pe strada Ginta Latină, în preajma Pieței „Agro-Mondial”, iar duminică, 30 mai, va staționa în sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscovei, în apropiere de intersecția cu strada Bogdan Voievod.

Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare staționează sâmbătă în orășelul Sângera, pe strada 31 August, în apropiere de Casa de Cultură, iar duminică se va afla în comuna Stăuceni, pe strada Trandafirilor 2A, lângă Școala Primară.

La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.

Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Societate
Maraton de vaccinare la Palatul Republicii: Trebuie sau nu programare prealabilă

După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.

Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.

Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0