Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maraton de vaccinare la Palatul Republicii: Trebuie sau nu programare prealabilă

© Sputnik / Mihai CarausVaccinare
Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Abonare
Un nou maraton de vaccinare va fi organizat în Capitală. De această dată, oamenii sunt așteptați la Palatul Republicii, în zilele de 28, 29 și 30 mai.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Maratonul vaccinării va fi organizat între ora 09:00 și 22:00. Imunizarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Acțiunea se va desfășura la inițiativa Ministerului Sănătății și Primăria Chișinău.

Alexei Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Certificatul de vaccinare anti-COVID din Moldova: VA FI sau NU recunoscut în alte state
Organizatorii susțin că în cadrul maratonului, vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19, aprobate în Republica Moldova, printre care: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm și CoronaVac.

Campania de imunizare a fost lansată în data de 2 martie, iar până astăzi, au fost vaccinate 306 610 persoane. În data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

La maratonul de duminică, organizat de Universitatea de Medicină, peste patru mii de persoane s-au imunizat împotriva noului coronavirus. Datele USMF arată că 2 500 s-au imunizat cu Pfizer, 1 188 - cu AstraZeneca și 380 - cu Sinopharm.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0