Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Justiția nu trebuie implicată în campania electorală - La ce se referă liderul PSRM

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Abonare
Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că justiția nu trebuie implicată în campania electorală, însă poate fi un bun subiect de discuție.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, a fost întrebat, în cadrul emisiunii sale săptămânale, de către redactorii Sputnik Moldova dacă justiția poate fi subiect pentru campania electorală, iată cum a răspuns:

Curtea Supremă de Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2021
Societate
Ce judecători aspiră la funcția de președintele al Curții Supreme de Justiție
"În campanie electorală fiecare își alege subiectele pe care vrea să le discute: justiție, corupție, salarii, pensii. Evident, că justiția poate fi subiect de campanie electorală, dar nu trebuie implicată justiția în campania electorală ", a declarat Igor Dodon. 

Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc în data de 11 iulie. Până în prezent, CEC a înregistrat opt concurenți electorali pentru scrutin, iar trei dosare se află în proces de examinare. Astăzi, alte două partide au mers să depună dosarele pentru a fi înscriși în cursă.

În data de 14 mai a început perioada în care pot fi prezentate documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit regulamentului, CEC are la dispoziție șapte zile pentru a oferi un răspuns solicitanților. Candidații la alegeri pot depune actele la sediul CEC până în data de 11 iunie. Perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a început în data de 5 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0