Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decizie de ultimă oră a Comisiei Sănătate Publică: Cum va fi organizat Ultimul Clopoțel

© Sputnik / Miroslav RotariПоследний звонок 2019
Последний звонок 2019 - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a permis organizarea ceremoniilor cu prilejul Ultimului Sunet de Clopoțel, doar că nu toate clasele vor putea participa la ele.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Evenimentele solemne dedicate ultimului sunet se vor desfășura pe 31 mai în aer liber cu prezența fizică, dar se va permite participarea doar a elevilor claselor a 4-a, a 9-a și a 12-a. Asta a hotărât Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

În țară însă Ultimul Sunet de Clopoțel se va organiza în funcție de situația epidemiologică din localitate. Totodată, elevii și cadrele didactice vor trebui să respecte toate normele sanitare impuse de autorități.

Сдача ЕГЭ по литературе в Москве - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Societate
Așa ceva nu a mai fost la BAC! Ofițerii CNA vor fi prezenți în centrele de examinare

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, care au emis deja o circulară în adresa organelor locale de specialitate în domeniul învățământului și managerilor instituțiilor de învățământ general.

"Astfel, în baza deciziilor Comisiilor teritoriale extraordinare de sănătate publică privind gradul de alertă stabilit pentru fiecare localitate și a indicatorilor incidenței COVID-19, instituțiile de învățământ vor stabili formatul, condițiile de desfășurarea a activităților dedicate Ultimului sunet (după caz, orar decalat pentru participanți), în funcție de numărul de elevi și spațiul disponibil pentru astfel de activități și cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și control a răspândirii virusului COVID-19", anunță Ministerul.

Autoritățile mai anunță că alte activități festive destinate elevilor pe parcursul zilei de 31 mai nu vor fi admise în incinta instituțiilor de învățământ.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0