Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Centrul de imunizare din Piața Centrală are un nou program: Ce vaccinuri sunt disponibile

© Sputnik / Mihai CarausPiața Centrală
Piața Centrală - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2021
Abonare
Centrul de vaccinare de pe teritoriul Pieței Centrale din Chișinău activează după un nou program. Despre aceasta anunță conducerea pieței.

CHIȘINĂU, 26 mai – Sputnik. Centrul de vaccinare de pe teritoriul Pieței Centrale va activa patru zile pe săptămână și vor fi disponibile două tipuri de vaccinuri: AstraZenca și Sinovac.

Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Societate
Maraton de vaccinare la Palatul Republicii: Trebuie sau nu programare prealabilă
"În legătură cu multitudinea de solicitări ale cetățenilor privind continuarea procesului de vaccinare în Piața Centrală, ținem să vă informăm că centrul de vaccinare din Piața Centrală își va relua activitatea în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică a fiecărei săptămâni, între ora 10:00 și 15:00. Durata de activitate a centrului de vaccinare va depinde de numărul solicitanților", au precizat reprezentanții pieței.

Centrul de vaccinare este amplasat la primul etaj al Centrului Comercial ”Central”, situat pe Aleea Centrală din piață, la intersecție cu aleea Bulgară. Procesul de vaccinare este realizat de cadrele medicale din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic al Asociației Medicale Teritoriale din sectorul Centru (Policlinica nr.1).

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până acum 326 233 de cetățeni s-au imunizat împotriva COVID-19, dintre care 282 909 oameni cu prima doză și 43 324 cu cea de-a doua.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0