Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ajutoare de 700 de lei pentru 8 000 de copii din Chișinău

© Photo : Miroslav RotariElevi
Elevi - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2021
Abonare
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că autoritățile locale vor acorda ajutoare materiale pentru mai multe categorii de beneficiari.

CHIȘINĂU, 26 mai – Sputnik. Primarul scrie pe pagina sa de Facebook că, în urma examinării cazurilor complexe ale persoanelor/familiilor defavorizate, precum şi a propunerilor de realizare a programelor municipale cu destinație specială, autoritățile municipale au decis:

Игорь Додон и Владимир Воронин - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Când și de ce se va despărți Voronin de Dodon
8000 de copii vor primi câte 700 de lei fiecare, în scopul pregătirii pentru noul an de studii 2021 – 2022. Suma totală alocată în acest sens este de 5,6 milioane de lei.

76 de donatori activi și emeriți vor primi câte 500 de lei fiecare către Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge, marcată la 14 iunie.

Ajutorul material este o formă de asistentă socială nerambursabilă, menită să susțină̆ financiar și direct diverse categorii de persoane din municipiul Chișinău şi se stabilește în baza cererii şi evaluării necesitaților, precum și prin realizarea programelor cu destinație specială.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0