Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sală de joc de noroc, într-un apartament din Capitală: Ce riscă participanții

CC0 / Pixabay / stux / Joc de noroc
Joc de noroc - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Abonare
Afacerea clandestină a unui chișinăuian a fost deconspirată de polițiști. Aceasta activa zi și noapte fără respectarea regulilor.

CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Un bărbat de 35 de ani din Chișinău a ajuns pe mâna poliției după ce și-a pus pe roate o afacere ilegală. Acesta a amenajat o sală de noroc într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei, unde zeci de persoane petreceau timpul jucând și consumând alcool.

Potrivit poliției, activitatea ilegală a sălii de jocuri de noroc era camuflată de către figuranții schemei și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a juca, participanții aveau nevoie de recomandare de la alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Iar miza minimă de participare constituia o mie de lei.

Mașina de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2021
Societate
A fost găsită o mașină furată de cei trei deținuți evadați: Poliția o caută pe a doua

În timpul operațiunii, polițiștii au găsit în incinta sălii de joc aproape 25 de oameni care consumau alcool, jucau contra bani și nu respectau regulile epidemiologice. Toate persoanele urmează a fi documentate conform legislației.

De acolo oamenii legii au ridicat patru mese de joc, peste 1 500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată, un calculator și mijloace bănești.

Bărbatul care a organizat sala de jocuri de noroc nu este la prima abatere, acesta este documentat pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0