Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost găsită o mașină furată de cei trei deținuți evadați: Poliția o caută pe a doua

© Sputnik / Mihai CarausMașina de poliție
Mașina de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2021
Abonare
Cei trei deținuți care își ispășeau pedeapsa la Penitenciarul nr.10 din satul Goian, comuna Ciorescu, și care au evadat în seara de 4 mai, au furat un automobil. Oamenii legii au reușit să găsească mașina, dar au descoperit că indivizii au mai furat un automobil.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Automobilul cu care au fugit cei trei adolescenți evadați din Penitenciarul nr.10, a fost găsit la Orhei. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău.

Penitenciar - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Societate
Trei adolescenți au evadat din penitenciar: Cine sunt aceștia - Foto
"În urma mai multor verificări, patrulări și măsuri întreprinse de către polițiștii din Orhei, Criuleni, dar și ANP, în seara zilei de ieri, după ora 23:00, automobilul de marca Volkswagen care a fost răpit anterior din raionul Criuleni, a fost depistat de către angajații MAI pe o stradă din orașul Orhei. Cel mai probabil, suspecții, fiind speriați de faptul că Poliția se află pe urmele lor, au decis să abandoneze automobilul și l-au schimbat pe altul. Acum sunt suspectați de răpirea altei mașini, de marca Opel, care a fost furată din gospodăria unui locuitor din raionul Orhei", a precizat Elena Băetrău. 

De precizat că în seara de marți, 4 mai, în jurul orei 21:00, trei adolescenți de 17 și 18 ani au evadat din Penitenciarul nr.10 din satul Goian, comuna Ciorescu. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, cei trei au deteriorat gratiile de la fereastra din baie și au reușit să escaladeze edificiile de pază ale pușcăriei, iar apoi au fugit într-o direcție necunoscută. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0