Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

De Ziua Africii, Putin i-a felicitat pe omologii săi africani

© REUTERS / EVGENIA NOVOZHENINAЕжегодное послание президента РФ Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ Федеральному Собранию - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a felicitat pe șefii de stat și de guvern din țările africane cu ocazia Zilei Africii, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

BUCUREȘTI, 25 mai - Sputnik, Ion Pelin. De Ziua Africii, președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe șefii de stat și de guvern din țările africane. Putin a menționat că Rusia apreciază în mod tradițional relațiile de prietenie cu partenerii africani, transmite serviciul de presă de la Kremlin.

Президент РФ В. Путин  - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Rusia
Putin, gata să discute cazul Crimeea cu Zelenski, dar nu apartenenţa peninsulei

Președintele a subliniat că țările africane au obținut un succes semnificativ în domeniile economic și social și joacă un rol în creștere în abordarea problemelor de actualitate de pe agenda internațională. El a adăugat că, în cadrul Uniunii Africane, precum și al unui număr de structuri subregionale, cooperarea multilaterală se extinde și se promovează procese de integrare reciproc avantajoase.

"Rusia apreciază relațiile de prietenie în mod tradițional cu partenerii africani, susține invariabil eforturile lor care vizează rezolvarea conflictelor locale, combaterea terorismului, extremismului, traficului de droguri, bolilor epidemice și a altor provocări pentru securitatea regională și globală", a spus Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0