Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Ceban anunță de când vor fi activate punctele mobile

© Sputnik / Miroslav RotariТроллейбус
Троллейбус  - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Începând cu 26 mai, oamenii se vor putea imuniza în timp ce merg la lucru sau spre casă în transportul public.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook cum se vor putea imuniza locuitorii Capitalei în transportul public. Astfel, de miercuri un troleibuz şi un autobuz vor circula pe străzi și le va permite oamenilor să se imunizeze împotriva coronavirusului. 

Evolutia troleibuselor  - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Societate
Oamenii se vor putea vaccina în troleibuz și autobuz: Când vor fi lansate centrele mobile

"Miercuri, 26 mai, vom lansa 2 puncte de vaccinare pe roți. Startul evenimentului va fi dat în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pentru a facilita accesul populaţiei la vaccinarea antiCOVID-19, în această săptămână vom pune în circulaţie pe străzile capitalei un troleibuz şi un autobuz, care vor fi puncte mobile de vaccinare bine dotate și amenajate.

Troleibuzul (punctul mobil de vaccinare) va staţiona conform unui grafic în locuri prestabilite în toate sectoarele din municipiu, iar autobuzul va merge în suburbii.
Vom avea echipe medicale în aceste unităţi de vaccinare mobile, care vor asigura imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de serviciu, având actele de identitate.

Vom facilita în continuare accesul sporit pentru vaccinare - prin deschiderea mai multor centre şi puncte de imunizare în Chişinău", a scris Ion Ceban.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până acum 298 553 de cetățeni s-au imunizat împotriva COVID-19, dintre care 38 744 cu cea de-a doua doză.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0