Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autoritățile distribuie vaccinul Pfizer: Câte doze vor ajunge în fiecare raion

© AFP 2024 / JOEL SAGETVaccinul Pfizer
Vaccinul Pfizer - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Abonare
Peste 45 de mii de doze de vaccin Pfizer sunt distribuite în Centrele de vaccinare din țară. O dispoziție în acest sens a fost semnată de secretarul de stat al Ministerului Sănătății Denis Cernelea.  

CHIȘINĂU, 24 mai - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 45 294 de doze de vaccin Pfizer ar urma să ajungă la Centrele de vaccinare din întreaga țară. Astfel, doritorii vor putea să se programeze pentru a primi serul.

Cozi infernale la vaccinare: 4000 de persoane imunizate în 54 de ore - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Societate
Cozi infernale la vaccinare: 4000 de persoane imunizate în 54 de ore

Conform dispoziției, cele mai multe doze vor fi repartizate la Chișinău, mai exact 13 554. Aici puteți vedea întregul document și lista cu raioanele și numărul de doze distribuite. 

Precizăm că Republica Moldova a recepționat 100 620 de doze de vaccin Pfizer. Acestea au fost oferite gratuit prin intermediul platformei COVAX. 

Datele oficiale ale Ministerului Sănătății arată că de la începutul campaniei de imunizare și până în prezent 306 610 au fost imunizate împotriva noului coronavirus. 

Amintim că în țara noastră, Campania de imunizare a început în data de 2 martie. Totodată, la data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, doritorii care vor să administreze vaccinul se pot adresa la medicul de familie sau se pot programa la vaccinare prin intermediul platformei www.vaccinare.gov.md.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0