Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PPDA a aprobat lista candidaților pentru alegerile din 11 iulie

© Sputnik / Miroslav RotariАндрей Нэстасе
Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Abonare
Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a aprobat lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 a Platformei DA a fost aprobată astăzi în cadrul Consiliului Politic Național al formațiunii. Potrivit unui comunicat de presă, au fost aleși „oameni integri care ar munci în beneficiul cetățenilor”, dar nu a fost prezentat niciun nume. 

PAS a prezentat lista candidaților la parlamentare - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2021
Politică
Cu cine va face PAS bloc electoral: Năstase sau Usatîi

„Principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei DA pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești”, este precizat în comunicatul PPDA.

Lista nu a fost prezentată până acum, întrucat ea a fost analizată la toate nivelele și s-a oferit timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se pronunțe pe marginea ofertei electorale a Platformei DA.

Lista electorală urmează să fie depusă la CEC în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală pentru a fi „și mai reprezentativă” în forul legislativ al Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0