Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incident pe scena de la Rotterdam: Ce a pățit Gordienko

© AFP 2024 / KENZO TRIBOUILLARDNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Abonare
Reprezentanta Moldovei a avut un incident neplăcut în timpul prestației. Aceasta a scăpat microfonul pentru câteva secunde.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2021 a avut un incident neplăcut în timpul prestației. Aceasta a scăpat microfonul pentru câteva secunde, dar artista a ieșit ușor și foarte rapid din situație încât momentul nu s-a observat atât de ușor. Aceasta a fost ajutată de băieții din trupa de dans care au însoțit-o pe scenă.

Natalia Gordienko a vorbit despre recordul înregistrat la Eurovision  - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Video
Natalia Gordienko a vorbit despre recordul înregistrat la Eurovision

Gordienko a revenit la interpretare ca li cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Artista din Republica Moldova a cântat sub numărul 14. În scurt timp va fi cunoscut și numele câștigătorului din acest an. 

Show-ul a fost deschis de reprezentanta Ciprului, Elena Tsagrinou, cu melodia „El diablo” și a fost închis de San Marino, țară din partea căreia a cântat Senhit în duet cu rapperul american Flo Rida. Concursul Eurovision s-a desfășurat în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0