Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Natalia Gordienko a vorbit despre recordul înregistrat la Eurovision

Abonare
Participanta la concursul muzical internațional a răspuns la întrebările jurnaliștilor și a dezvăluit secretul celor 17 secunde.

Natalia Gordienko, cea care ne-a reprezentat țara la concursul muzical Eurovision 2021, a evoluat joi seară în semifinala competiției și a acces în finală. Astfel, interpreta din Republica Moldova va mai evolua o dată pe scena de la Rotterdam, în finala de sâmbătă, alături de interpreți din 26 de țări care vor concura pentru primul loc.

Певица Наталья Гордиенко на Евровидении-2021 - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Societate
Cum a reacționat Moldova la accederea Nataliei Gordienko în finala Eurovision

Natalia Gordienko a scris anterior pe pagina sa de Instagram că vrea să ajungă nu doar la inimile fanilor Eurovision, dar și în cartea recordurilor Guinness. Ea a precizat că recordul ei va fi nota de pe finalul piesei care durează 17 secunde.

”Am reușit să înregistrez cea mai lungă notă. Astăzi am stabilit un record Guinness la Eurovision pentru că da, ultima notă a fost cea mai lungă, a durat 17 secunde. Și vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul vostru, vreau să mulțumesc Europei pentru că am simțit toată această energie. Vreau să mulțumesc echipei mele internaționale de vis”, a declarat Gordienko.

Amintim că în acest an concursul muzical „Eurovision 2021” se desfășoară într-un format mai restrâns din cauza pandemiei. Delegațiile naționale participante la eveniment sunt supuse unor reguli sanitare stricte.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0