Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Este sau nu Gordienko în primii zece la Eurovision 2021

© AFP 2024 / KENZO TRIBOUILLARDNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Abonare
Prestație uimitoare a avut reprezentanta Republicii Moldova în finala concursului muzical Eurovision 2021.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Natalia Gordienko nu s-a clasat printre primii zece finaliști ai concursului Eurovision 2021. Dar a primit suficiente puncte pentru a fi în primii 15, mai exact, Gordienko s-a clasat pe locul 13. Artista din Republica Moldova a primit 12 puncte din partea juriului Bulgariei și a Rusiei, iar 10 puncte din partea Greciei. România a acordat 6 puncte pentru țara noastră, iar din Ucraina nu am primit niciun punct. Din partea spectatorilor, Natalia Gordienko a primit 65 de puncte. Reprezentanta Moldovei a avut un incident neplăcut în timpul prestației. Aceasta a scăpat microfonul pentru câteva secunde, dar artista a ieșit ușor și foarte rapid din situație încât momentul nu s-a observat atât de ușor. 

Natalia Gordienko a vorbit despre recordul înregistrat la Eurovision  - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Video
Natalia Gordienko a vorbit despre recordul înregistrat la Eurovision

Cu câteva ore înainte de începerea spectacolului din finala Eurovision, într-o postare pe pagina sa de Instagram, interpretul rus Filip Kirkorov, care este și producătorul reprezentantei Republicii Moldova la acest concurs ediția din acest an scria că la ediția din acest an participanții sunt foarte puternici și cu melodii superbe.

Iar cele două favorite ale sale, Natalia Gordienko și Manizha poartă o mre responsabilitate, cea de a-și reprezenta țările cu deminate. Natalia Gordienko ar putea intra în cartea recordurilor Guinnes, pentru cea mai lungă notă cântată vreodată în cadrul acestui concurs. Este vorba de nota de final care durează 17 secunde. Melodia ”Sugar” a fost compusă de Filip Kirkorov alături de o echipă internațională.

Amintim că în acest an concursul muzical „Eurovision 2021” s-a desfășurat într-un format mai restrâns din cauza pandemiei. Delegațiile naționale participante la eveniment au fost supuse unor reguli sanitare stricte. Concursul Eurovision s-a desfășurat în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0