Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accesul suporterilor în tribune va fi permis: Iată de când și unde

© Sputnik / Mihai CarausИнаугурация спортивной арены Ла Извор
Инаугурация спортивной арены Ла Извор   - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2021
Abonare
Iubitorii de competiții sportive vor putea participa ca spectatori în tribune, informează Primăria municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a decis să permită accesul spectatorilor în tribune la competițiile sportive, în sălile sportive și pe terenurile de sport în aer liber. Accesul va fi permis la capacitatea de 50% a acestora, cu respectarea măsurilor de prevenire a COVID-19. Se va face aerisirea tuturor încăperilor periodic, iar dezinfectarea vestiarelor, a echipamentelor sportive și materialelor didactice folosite va fi încă una din condițiile obligatorii.

Кишинев люди город - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Societate
În Chișinău a fost instituit Cod Portocaliu de COVID-19 - detalii

Personalul angajat va fi echipat cu mănuși, măști și dezinfectant. La fel, se va respecta stric orarul antrenamentelor și activităților educaționale. Acestea pot avea loc concomitent doar în cazul în care mai multe terenuri și spații pentru antrenament vor fi disponibile.

Amintim, Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a decis ieri, instituirea gradului de alertă în capitală „Cod Portocaliu”, însă portul măștilor, inclusiv în exterior rămâne obligatoriu.

De asemenea, autoritățile municipale au anunțat că va fi deschis accesul în toate instituțiile de asistență medicală primară pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus. Astfel, toate persoanele ce au împlinit vârsta de 18 ani, indiferent de viza de reședință, se vor putea vaccina.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0