Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri emoționante: Cui i-a dat inima Filip Kirkorov

© Sputnik / Yana ZaharovaНародный артист России Филипп Киркоров приехал в Оргеев на празднование 10-летия ФК "Милсами"
Народный артист России Филипп Киркоров приехал в Оргеев на празднование 10-летия ФК Милсами - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2021
Abonare
Dezvăluiri emoționante a făcut înainte de finala Eurovision 2021 interpretul rus Filip Kirkorov, care este producătorul reprezentantei Republicii Moldova.

CHIȘINĂU,  22 mai – Sputnik. Emoțiile pentru participanții la Eurovision 2021 sunt din ce în ce mai mari la câteva ore de la începerea finalei concursului muzical.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, interpretul rus Filip Kirkorov, care este și producătorul reprezentantei Republicii Moldova la acest concurs ediția din acest an scrie că astăzi este ziua lui preferată.

Репетиция второго полуфинала конкурса Евровидение-2021 - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Societate
Natalia Gordienko a trecut în finala Eurovision 2021

„A venit ziua mea preferată - finala Eurovision Song Contest. Astăzi va fi o sărbătoare muzicală incredibilă”, a scris Kirkorov.

Interpretul spune că la ediția din acest an participanții sunt foarte puternici și cu melodii superbe. El și-a dat inima însă pentru două dintre participantele la Eurovision.

„Anul acesta sunt participanți foarte puternici și super melodii. Dar inima mea se îndreaptă către aceste două fete talentate – Natalia Gordienko și Manizha. Aceste fete fragile poartă o mare responsabilitate, de a-și reprezenta țările - Rusia natală și Moldova însorită, de unde a început viața mea creativă”, scrie Filip Kirkorov.

Acesta a mai spus că acum 36 de ani, anume pe 22 mai a ieșit pentru prima dată în viața sa pe scenă. Acum 36 de ani Kirkorov și-a făcut debutul în industria muzicală la Moscova. Kirkorov cere susținerea fanilor acestui concurs, să le voteze pe aceste două interprete.

„Europa, avem nevoie atât de mult de votul și sprijinul dumneavoastră. Fiecare vot, fiecare apel, fiecare SMS este important pentru noi”, a mai scris producătorul.

De precizat, Natalia Gordienko va evolua alături de alți 26 de concurenți în finala Eurovision 2021. Interpreta din Republica Moldova va ieși a 14-a pe scenă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0