Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai puține cazuri noi de infectare cu COVID-19: Câte decese sunt

© Photo : Miroslav RotariSalon pentru copii
Salon pentru copii - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Abonare
Datele Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă un număr de cazuri noi de infectare cu COVID-19 mai mic decât zilele trecute.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Alte 120 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după efectuarea a 6 005 teste. Astfel, bilanțul cazurilor infectări în țara noastră a ajuns la 254 499 de persoane. Din numărul total de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore, unul este de import, din Rusia.

centrul COVID-19 Chișinău MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Societate
Consilierul Maiei Sandu: Vom avea o creștere a numărului de infectări cu COVID

După ce ieri nu a fost înregistrat niciun caz de infectare în rândul angajaților din sistemul medical, astăzi ministerul Sănătății anunță trei cazuri. Este vorba de doi medici și un asistent medical. În instituțiile medico-sanitare spitalicești rămân internați în stare extrem de gravă 102 pacienți. Dintre aceștia, 19 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Totodată, MSMPS raportează și șase decese survenite în urma complicațiilor generate de COVID-19. Este vorba de trei persoane de pe teritoriul Republicii Moldova și încă trei din regiunea transnistreană. Victimele aveau între 66 și 90 de ani și sufereau li de diverse alte maladii.

Numărul deceselor în țara noastră, de la începutul pandemiei până în prezent a ajuns la 6 067 de persoane. Totodată, alte 277 persoane au fost vindecate. În total, 246.080 persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0