Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reguli noi pentru străinii care vor să meargă în Federația Rusă: Detalii

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaLe Kremlin de Moscou
Le Kremlin de Moscou - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Abonare
Guvernul rus a schimbat regulile de intrare a străinilor pe teritoriul Federației Ruse. Astfel, au fost introduse mai multe facilități.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Potrivit noilor decizii aprobate de autoritățile Federației Ruse, a fost extinsă lista persoanelor care pot intra în Rusia.

Antony Blinken și Serghei Lavrov  - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Rusia
Rusia a preluat președinția Consiliului Arctic
Este vorba despre categoria rudelor apropiate ale cetățenilor străini, cum ar fi soți, părinți, copii, frați, bunici, nepoți, părinți adoptivi și copii adoptați.

La fel, studenții din rândul cetățenilor străini, pot ajunge în Federația Rusă pentru a studia în instituțiile de învățământ de învățământ superior și profesional, dacă organizația educațională a obținut permisiunea prin Serviciile Publice.

Cei care fac parte din aceste categorii de persoane, trebuie neapărat să prezinte și actele confirmative în acest sens, atunci când trec frontiera. Despre aceste informații a anunțat deputatul PSRM Nichita Țurcan, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, recent, autoritățile Federației Ruse au aprobat o lege care permite eliberarea vizelor turistice pentru șase luni cetățenilor din toate țările, indiferent de politica de vize a acestor state în raport cu rușii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0