Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Obama a povestit despre OZN-uri și arhivele secrete ale Pentagonului

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЦирковой спектакль "OFU.Приземление"
Цирковой спектакль OFU.Приземление - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Abonare
Fostul lider de la Casa Albă a menționat că există înregistrări și observări ale obiecte zburătoare a căror origine nu a fost stabilită.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. În arhivele secrete ale Pentagonului se păstrează fotografii cu așa-numitele „farfurii zburătoare”, al căror principiu de mișcare nu poate fi explicat. Fostul președinte american Barack Obama a vorbit despre asta în emisiunea „Un show foarte târziu cu James Corden”, relatează RIA Novosti.

OZN - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2020
Înregistrări video cu OZN, publicate de Pentagon - Video

El a recunoscut că, atunci când a devenit președinte în 2008, a încercat să afle dacă Statele Unite au laboratoare secrete cu nave de pe alte planete și dovezi ale existenței civilizațiilor extraterestre.

"Ei (angajații administrației - red.) au efectuat o mică investigație și mi-au dat un răspuns negativ", a spus fostul președinte.

Fostul lider al Casei Albe a menționat că există înregistrări și observări cu obiecte zburătoare, a căror origine nu a fost stabilită. "Noi nu putem explica cum se mișcau, traiectoria lor", a adăugat Obama.

Anterior, fostul director al Agenției Național de Informații a SUA James Woolsey a spus că piloții militari americani contactează în permanență cu obiecte misterioase capabile să se deplaseze prin aer. Unele dintre ele seamănă foarte mult cu OZN-uri.

Fostul șef al CIA susține că întâlnirile piloții militari americani cu OZN-uri sunt secretizate, însă recent autoritățile americane și-au modificat abordarea și au început să discute mai deschis acest subiect.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0