Înregistrări video cu OZN, publicate de Pentagon - Video

CC0 / / OZN
OZN - Sputnik Moldova
Abonare
Obiectele zburătoare, care nu seamă cu niciunul dintre aparatele de zbor cunoscute până în prezent, au fost filmate în anul 2004 și în 2015.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Pentagonul a publicat pe site-ul său oficial înregistrări video care surprind ”fenomene neidentificate”, informează RIA Novosti.

The Pentagon building in Washington, DC - Sputnik Moldova
Pentagonul este îngrijorat de avansarea Rusiei și Chinei

Potrivit instituției, una dintre cele trei înregistrări video, care nu sunt secrete, a fost realizată în noiembrie 2004, iar altele două – în ianuarie 2015. Toate au ajuns pe Internet, în anii 2007 și 2017, fără permisiunea Pentagonului, însă autenticitatea lor a fost recunoscută de Forțele Aeriene ale SUA.

”Ministerul Apărării publică aceste înregistrări video pentru a clarifica orice interpretări iscate în societate despre faptul dacă imaginile difuzate sunt reale sau mai este și altceva în acestea. Fenomenele aeriene pe care le putem urmări în înregistrările video sunt caracterizate în continuare drept neidentificate”, se arată în declarația Pentagonului.

În înregistrările realizate din interiorul unor avioane militare se văd niște obiectele zburătoare, care nu se aseamănă la aspectul exterior nici cu avioanele, nici cu elicopterele, nici cu orice alte aparate de zbor cunoscute până în prezent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0