Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Eurovision 2021: Gordienko va cânta astăzi la Rotterdam

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Abonare
Astăzi reprezentanta țării noastre la concursul muzical Eurovision va prezenta piesa alături de interpreți din alte 20 de țări.

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Astăzi are loc cea de-a doua semifinală a concursului muzical Eurovision 2021. Reprezentanta țării noastre, Natalia Gordienko, va evolua alături de reprezentanții din Austria, Polonia, Serbia, Islanda, Cehia, Bulgaria, Elveția, Finlanda, Letonia, Georgia, Portugalia, Albania, Spania, Danemarca, Estonia, Marea Britanie, Grecia și Franța.

Manizha - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Video: Manizha i-a emoționat până la lacrimi pe spectatorii din străinătate

Interpreta a ajuns la Rotterdam încă la începutul acestei luni, iar pe 10 mai a avut și prima repetiție. Gordienko este convinsă că melodia va cuceri publicul și este gata să reprezinte țara noastră la cel mai înalt nivel.

Mai mult, artista a lansat videoclipul unei noi versiuni a piesei "Sugar" cu care urmează să participe la concursul internațional de muzică Eurovision-2021. Amintim că lansarea versiunii originale a single-ului ”Sugar” a avut loc pe data de 4 martie la Moscova. Evenimentul a fost organizat de renumitul interpret rus Filip Kirkorov, care este producătorul  Nataliei Gordienko la concursul internațional, și de Dream Time. Atunci, interpreta noastră a transmis un mesaj de salut pentru Sputnik Moldova.

„Bună seara, Sputnik Moldova! În această seară suntem aici la Moscova. Inima și sufletul meu sunt alături de Republica Moldova și vreau să vă asigur că voi face tot posibilul să cânt la cel mai înalt nivel în luna mai, la Concursul Eurovision din Rotterdam".

În acest an, concursul muzical „Eurovision 2021” se desfășoară într-un format mai restrâns din cauza pandemiei. Delegațiile naționale participante la eveniment sunt supuse unor reguli sanitare stricte. De precizat că sala de spectacole va găzdui 3 500 de spectatori la finala de sâmbătă, la fel ca și în cele două semifinale. Această cifră reprezintă doar 20% la sută din capacitatea sa totală. Concursul Eurovision se desfășoară în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. În finala de sâmbătă, interpreți din 26 de țări vor concura pentru primul loc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0