Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Elena Dabija, directoarea Centrului Academic Internațional Eminescu, Vadim Sirițanu, fondatorul primei Școli de Cafea din Moldova și antreprenoarea Diana Crudu.

În această săptămână derulează Campania  ReVino LA BIBLIOTECA TA! De la mic la mare toți au fost în așteptarea ReVenirii la prezența fizică în bibliotecă. Cititorii sunt bucuroși să descopere cărțile noi de la expozițiile organizate cu acest prilej, să le pipăie, să le răsfoiască, să le împrumute. Ce s-a întâmplat în aceste două zile și ce-și propun să facă în continuare ne spune Elena Dabija, directoarea Centrului Academic Internațional Eminescu. Învățăm o meserie. Recent a fost creată prima școală de cafea din Moldova, fondată din dorința de a da naștere unei noi generații de baristi,  experimentați și pricepuți. În același timp, scopul fiind ca tinerii să obțină o meserie și să se poată angaja la muncă acasă, în Moldova. Discutăm cu Vadim Sirițanu, cel care a venit cu ideea și realizarea. Ce pronosticuri sunt pentru agricultura noastră in acest an. La ce roadă ne putem aștepta aflam de la antreprenoarea Diana Crudu.

Fluxul de știri
0