Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum te poți vaccina împotriva COVID-19 la Piața Centrală? Detalii

© Sputnik / Mihai CarausPiața Centrală
Piața Centrală - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Abonare
De astăzi, la Piața Centrală din Chișinău va fi deschis un centru de vaccinare împotriva coronavirusului. Doritorii de a fi imunizați trebuie să prezinte doar buletinul de identitate.

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Reprezentanții Pieței Centrale din Capitală susțin că principala prioritate a societății noastre este sănătatea publică, care poate fi asigurată doar prin vaccinarea populației.

Întrucât cantitate de vaccin este suficientă și disponibilă pentru toți cetățenii, la piață, de astăzi, va activa un centru de imunizare. 

Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Societate
Mărturii: "Soția mea este imobilizată la pat, dar nu i-a fost frică se se vaccineze"
"Piața Centrală, cu sprijinul unei companii, care a oferit spațiile unui centru comercial pentru a fi utilizate gratuit pentru organizarea unui centru de vaccinare, va imuniza nu doar angajații întreprinderii, ci și va contribui la realizarea obiectivului autorităților pentru imunizarea populației. La inițiativa conducerii Primăriei Chișinău, procesul de vaccinare va fi realizat de cadrele medicale din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic a Asociației Medicale Teritoriale sectorul Centru (Policlinica nr.1)", anunță administrația Pieței Centrale.

Noul centru de vaccinare este amplasat la primul etaj al Centrului Comercial ”Central”, situat pe Aleea Centrală din piață, la intersecție cu aleea Bulgară. Acesta va activa începând cu ora 10:00 și până la 18:00.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până acum 219 004 de cetățeni s-au imunizat cu prima doză de vaccin, iar 34 306 cu cea de-a doua.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0