Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Câte cazuri noi s-au înregistrat astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2021
Abonare
Numărul cazurilor noi de infectare cu noul tip de coronavirus se menține în continuare mic, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Alte 121 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Acesta este rezultatul efectuării a 4 631 de teste. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253 075 de persoane infectate.

Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2021
Societate
COVID-19: Chișinăul trece de la Cod Roșu la Portocaliu

Din numărul de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, unul este de import, din Germania. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că astăzi din sistemul medical a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 o singură persoană, care reprezintă personalul auxiliar. 

Starea de sănătate a 134 de pacienți este extrem de gravă. Dintre aceștia, 25 sunt conectați la aparate de respirație asistată. În ultimele 24 de ore alte nouă decese au fost înregistrate în țara noastră. Este vorba de bărbați și femei cu vârste între 58 și 85 de ani din diverse regiuni ale țării.

Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități. Bilanțul total d la începutul pandemiei a ajuns la 6 043 de victime. Totodată, alte 232 persoane au fost vindecate. În total, 245 263 persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0