Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câțiva bikeri au mers să se imunizeze: Iată cum s-au dus la Centrul de vaccinare - foto

© Sputnik / Rodion PROCAMotocicliști
Motocicliști - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Abonare
Aproape 60 de bikeri au mers sâmbătă ca să-și administreze serul împotriva noului coronavirus. Aceștia au venit la Centrul de vaccinare în mod organizat, pe două roți.

CHIȘINĂU, 15 mai - Sputnik. Și-au scos fiarele pe două roți la plimbare până la Centrul municipal de vaccinare. În jur de 60 de motocicliști din Capitală au decis să se vaccineze împotriva COVID-19, în mod organizat. Despre acest lucru a anunțat primarul Chișinăului Ion Ceban.

Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Societate
Moldova va mai primi un lot de vaccin: Din partea cui vine donația

Edilul-șef a scris pe pagina sa de Facebook că salută inițiativa bike-rilor și îi îndeamnă și pe alții să ia exemplu. 

„Cele circa 60 de persoane se vor vaccina pe parcurs și transmit un mesaj întregii societăți, asta bucură și are ca scop încurajarea a cât mai multe persoane să se vaccineze împotriva virusului. În continuare la Centrul municipal de vaccinare poate să se înregistreze orice grup, indiferent dacă este din mediul privat, un grup de vecini sau mai mulți membri ai familiei”, a scris Ion Ceban.

Ceban a mai scris că Primăria Chișinău va oferi suportul tehnic necesar și va promova în continuare vaccinarea împotriva noului virus. Totodată, primarul a menționat că, pe viitor, autoritățile își propun să organizeze mai multe evenimente împreună cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, pentru a încuraja populația să se vaccineze. Acesta nu exclude și organizarea unui maraton al vaccinării, așa cum se practică și în alte state. 

Conform datelor oficiale, în țară, 228 971 de persoane s-au vaccinat până acum împotriva COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0