Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul Justiției a rugat să nu fie implicată instituția în luptele electorale

© Sputnik / Rodion ProcaФадей Нагачевский
Фадей Нагачевский - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
Abonare
Șeful interimar de la Justiție a promis că va apăra instituția de orice atac venit din partea participanților la procesul electoral.

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Ministrul interimar al Justiției, Fadei Nagacevschi, s-a adresat cu un apel către politicieni, îndemnându-i să nu atragă instituția în luptele electorale.

Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
Politică
S-a dat startul la depunerea documentelor pentru înregistrarea candidaților la alegeri

”Notez, voi reacționa public la orice atacuri populiste împotriva Ministerului Justiției”, a scris Nagacevschi pe rețelele de socializare.

Ministrul interimar a îndemnat participanții la procesul electoral să-și crească ratingul ”prin a convinge oamenii cu oferte politice credibile, dar nu prin a căuta vinovatul eșecurilor voastre și lipsei de credibilitate”.

Anterior, Fadei Nagachevschi a declarat că conflictele instituționale, lipsa conlucrării între președinte și Parlament afectează grav statul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0