Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost găsit cadavrul copilei care s-a înecat astă iarnă în Nistru

© Photo : Miroslav RotariRâul Nistru
Râul Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
Abonare
După luni de căutări, cadavrul fetiței de 12 care s-a înecat astă iarnă în Nistru, a fost găsit întâmplător de un bărbat.

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Oamenii legii anunță că astăzi, în jurul orei 17:35, poliția din Anenii Noi a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, locuitor al satului Telița Nouă, care a comunicat că, în timp ce se afla pe malul râului Nistru, a depistat cadavrul unei persoane în stare avansată de putrefacție.

Zeci de pescari, pe gheața lacului Ghidighici - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2021
Video
Pescuitul pe gheață la Ghidighici: Între euforie și pericol de moarte
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei decedate. Este vorba despre fetița de 12 ani din localitatea Speia, care a căzut sub gheață în luna februarie.

Copila s-a înecat pe 23 februarie în timp ce se afla pe gheața subțirea a râului Nistru, din apropierea satului Speia. Potrivit Poliției, fetița și-a cerut permisiunea de la mamă să plece ca să-și facă fotografii și a plecat spre râul Nistru. Pe drum a întâlnit trei copii din sat care au mers cu ea.

Ajunși pe malul Nistrului, fata de 12 ani a mers pe gheața râului, în timp ce ceilalți copii o îndemnau să se întoarcă. La un moment dat ea a alunecat și a căzut sub gheață. Unul dintre minorii care se aflau cu ea a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit polițiștii, ambulanța și salvatorii. Timp de câteva zile, oamenii legii au lucrat intens pentru a recupera de sub apă cadavrul minorei, însă fără rezultat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0