Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de moarte: Doi bărbați au băut erbicid în loc de vodcă

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2021
Abonare
Doi bărbați din raionul Șoldănești au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu erbicid. Aceștia au mers în magazinul din sat să bea vodcă, dar, din întâmplare, li s-a turnat substanța periculoasă.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Șoldănești, Elena Băetrău, a precizat pentru Spuntik Moldova că incidentul s-a produs astăzi, aproape de ora 11:00, într-un magazin alimentar din sat.

Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2021
Societate
Tragedie la Fălești: O femeie a murit după ce a fost strivită de o mașină chiar în parcare
Din spusele martorilor, bărbații de 38 și 39 de ani au băut câte 50 de grame de coniac, iar apoi ar fi cerut și vodcă. De cealaltă parte, reprezentanții poliției susțin că de fapt cei doi ar fi cerut apă dulce.

"Vânzătoarea le-a turnat dintr-o sticlă de 0,5 l ”Fanta”, intuind că este conținutul indicat pe ambalaj, dar era alt preparat și anume soluție de ”erbicid total”, pe care soțul său anterior l-a depozitat după tejghea, fără ca aceasta să cunoască", a precizat Elena Băetrău. 

Cei doi s-au ales cu intoxicație, iar la fața locului a fost solicitată ambulanța. Acum bărbații sunt internați în Spitalul Raional Șoldănești. Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0