Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Fălești: O femeie a murit după ce a fost strivită de o mașină chiar în parcare

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2021
Abonare
Un caz tragic s-a produs dimineață, într-o parcare din centrul orașului Fălești. O femeie a decedat după ce a fost strivită de un automobil, în timp ce încerca să urce în mașina feciorului său.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Potrivit poliției, femeia de 63 de ani, locuitoare a orașului Fălești, încerca să urce în automobilul feciorului său, când a fost strivită între fiarele ușii de un alt automobil care trecea pe alături. În urma impactului, ea s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Din nefericire, la scurt timp, femeia a decedat.

© Photo : Facebook / Inspectoratul de poliție FăleștiO femeie a decedat după ce a fost strivită de o mașină într-o parcare
Tragedie la Fălești: O femeie a murit după ce a fost strivită de o mașină chiar în parcare - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2021
O femeie a decedat după ce a fost strivită de o mașină într-o parcare

La volanul mașinii se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al satului Călugăr din raionul Fălești. Acesta a fost supus testului alcoolscopic, care a arătat că nu era băut. Poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0