Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zeci de solicitări la 112: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Mihai CarausПожар в здании Филармонии
Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Pompierii și salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați în peste 90 de cazuri în cele trei zile de odihnă.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. Pompierii și salvatorii au intervenit în cele trei zile de odihnă în 94 de cazuri. Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, angajații IGSU au intervenit pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare.

Fostă jurnalistă studentă la școala de Poliție  - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2021
Video
A schimbat microfonul pe arma de foc: Drumul parcurs de o jurnalistă ca să devină polițist

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în această noapte, în orașul Orhei, unde acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12 a luat foc. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 01:13.

„La fața locului au intervenit două echipe de salvatori care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite”, este precizat în comunicatul IGSU.

Pompierii au fost alertați și în localitatea Mereni, Anenii Noi, unde o parte din construcția unei grădinițe părăsite a fost cuprinsă de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:53. La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0