Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Kazan, suntem cu tine – chișinăuienii aduc flori la Ambasada Rusiei

© Sputnik / Mihai CarausКишиневцы несут цветы к посольству России
Кишиневцы несут цветы к посольству России - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Locuitorii Moldovei sunt alături de cei care au avut de suferit în tragedia din Kazan și exprimă sincere condoleanțe rudelor și apropiaților celor decedați.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. În după-amiaza zilei de 11 mai, chișinăuienii și oaspeții Capitalei au început să aducă flori, lumânări și jucării la clădirea Ambasadei Rusiei. Oamenii lasă în tăcere deplină aceste darurile funeste în memoria celor decedați și tot în tăcere pleacă.

„Astăzi, în ziua acestei groaznice tragedii, numeroși reprezentanți ai poporului multinațional moldovenesc vin la zidurile Ambasadei Federației Ruse pentru a  împărtăși cu noi durerea și amărăciunea acestei pierderi.

În urma tragicelor evenimente din orașul Kazan, au murit elevi și învățători. Mai bine de 20 de persoane au fost rănite.

Le mulțumim tuturor oamenilor de bună credință, chișinăuienilor, oaspeților Capitalei pentru compătimirea  lor sinceră ", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambasadei Ruse Anatoli Loșakov.
© Sputnik / Mihai CarausPurtătorul de cuvânt al Ambasadei Ruse Anatoli Loșakov
Kazan, suntem cu tine – chișinăuienii aduc flori la Ambasada Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Ruse Anatoli Loșakov

El a menționat că, împreună cu chișinăuienii, la reprezentanța diplomatică a Rusiei vin astăzi personalități publice din Moldova, reprezentanți ai partidelor politice.

”O mărturie elocventă a faptului că cetățenii Moldovei sunt îndurerați împreună cu noi este această fotografie pe care scrie: „Kazan, suntem cu tine”. Și, probabil, acum este imposibil să spui ceva mai amplu și mai laconic”, a subliniat Loșakov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0