Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi! ANTA a aplicat amenzi de jumătate de milion de lei și a ridicat plăcuțe

© Sputnik / Miroslav RotariANTA
ANTA - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Agenția Națională Transport Auto a împărțit amenzi în sumă de aproape jumătate de milion de lei, iar pe 29 de șoferi i-a lăsat fără plăcuțe de înmatriculare.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. În perioada 26 aprilie – 11 mai 2021, inspectorii Agenției au continuat acțiunile de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional.

Împușcături la o școală din Kazan - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Video
Video: Focuri de armă la o școală din Kazan - detalii
Astfel, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control organizate, au aplicat amenzi în sumă de de 417 850 de lei pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

În același timp, în cazul a 29 conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

Totodată, 5 operatori de transport rutier, în cadrul controalelor inopinate, s-au ales cu amenzi în sumă de 42 de mii lei pentru nerespectarea obligațiilor stabilite.

ANTA precizează că acțiunile de monitorizare și control a transportului rutier de mărfuri, persoane și colete – vor continua. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0