Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Groaznic: Un bărbat și-a pus capăt zilelor de Paștele Blajinilor

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Abonare
Caz tragic într-o localitate din raionul Hâncești. Un bărbat de 41 de ani și-a pus capăt zilelor de Paștele Blajinilor.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a precizat pentru Sputnik Moldova că în seara de 9 mai, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a depistat cadavrul unui consătean în podul unui case. 

Daniela Demișcan - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2021
COVID-19 nu a dispărut: Prognozele specialiștilor după sărbători
La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. Forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat de 41 de ani, locuia de unul singur și s-ar fi strangulat. El era necăsătorit și consuma des alcool. 

În urma examinării, pe corpul neînsuflețit al bărbatului, urme de moarte violentă n-au fost depistate. Polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Tot de Paștele Blajinilor s-a produs și un accident grav la Râbnița. Șoferul unui automobil marca Seat a încercat să depășească un Mercedes, dar nu s-a asigura și a lovit o femeie în vârstă de 71 de ani care mergea pe partea dreaptă a drumului. Pensionara s-a ales cu mai multe traumatisme grave și a decedat la locul accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0