Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoc în SUA: o elevă de clasa a șasea a tras cu arma la școală, rănind trei persoane

© AP Photo / Wade PaynePolițiști americani la Austin-East Magnet High School in Knoxville, SUA, după împușcături la fața locului
Polițiști americani la Austin-East Magnet High School in Knoxville, SUA, după împușcături la fața locului - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Abonare
O elevă de clasa a şasea din Rigby, Idaho, și-a adus pistolul la colegiul în care învăța și a a tras cu el, rănind trei persoane.

BRUXELLES, 7 mai – Sputnik, Daniela Porovăț. O elevă din SUA, de clasa a şasea, a rănit trei persoane prin împușcare la colegiul în care învăța, din Rigby, Idaho. Ea a fost dezarmată de o profesoară și arestată de poliţie.

Polițiști americani la Austin-East Magnet High School in Knoxville, SUA, după împușcături la fața locului - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2021
Societate
Atac armat într-un liceu – mulți răniți și un mort!
Cele trei persoane rănite erau doi elevi şi un angajat, iar cazul ar fi putut fdeveni mult mai grav dacă eleva nu ar fi fost dezarmată de o profesoară.

Atacatoarea a fost arestată de poliţie, care nu i-a dezvăluit nici identitatea şi nici vârsta.

”O elevă de clasa a şasea a luat o armă de mână într-un rucsac (joi), către ora (locală) 9.08 (18.18, ora României). Ea a tras mai multe gloanţe înăuntrul instituţiei şi a rănit trei persoane.. Două dintre ele sunt elevi, iar una este un angajat al instituţiei”, a anunţat într-o conferinţă de presă şeriful comitatului Jefferson, Steve Anderson.

El a subliniat că rănile erau uşoare şi că viaţa celor trei victime, transportate la spital, nu era în joc.

”În timpul atacului, o profesoară a dezarmat eleva şi a ţinut-o până când au arestat-o forţele de ordine”, a precizat șeriful Anderson, fără să poată spune motivaţiile atacului armat al acestui copil.

Atacul a început în sala de la intrarea în colegiu şi a continuat afară, a precizat el.

Cazurile copiilor care săvârșesc atacuri armate în școli sunt destul de dese în SUA, și ele provoacă dezbateri care rămân fără soluții, ca dovadă că situații de acest fel continuă să aibă loc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0