Educație
Sputnik Moldova vă prezintă informații despre procesul de studii, problemele din învățământ și provocările din acest sector.

Atac armat într-un liceu – mulți răniți și un mort!

© AP Photo / Wade PaynePolițiști americani la Austin-East Magnet High School in Knoxville, SUA, după împușcături la fața locului
Polițiști americani la Austin-East Magnet High School in Knoxville, SUA, după împușcături la fața locului - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2021
Abonare
Mai multe persoane, inclusiv un polițist, au fost rănite într-un grav atac armat desfășurat azi noapte într-un liceu.

BUCUREȘTI, 13 apr – Sputnik. Tragedie - atac armat într-un liceu din localitatea Knoxville, din statul american Tennessee: mai multe persoane au fost rănite, un bărbat decedând.

Poliția din Knoxville a anunțat că ofiţerii de poliţie locali au fost trimişi la liceul Austin-East Magnet ”după ce un suspect înarmat a fost raportat în incintă. S-au tras focuri de armă în timp ce se apropiau de suspect”, a transmis poliția locală pe Twitter.

În acțiune, un poliţist a fost lovit de gloanţe, dar viaţa lui nu este în pericol. Russia Today anunță că și un elev a fost rănit.

În schimb, un bărbat fost ucis. Poliția a arestat un suspect, iar ”elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost încredinţaţi familiilor lor”, a transmis pe Twitter superintendentul școlilor din districtul Knoxville, Bob Thomas.

Sursa citată arată că municipalitatea din Knoxville a aprobat recent 1 milion de dolari pentru eforturile de „prevenire a violenței”, în urma morții a patru adolescenți de la Austin-Est, la începutul acestui an. Toți patru erau afro-americani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0