Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Deținea fotografii intime ale unei tinere și o șantaja: Ce riscă făptașul

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Abonare
Timp de mai bine de un an, un tânăr de 22 de ani șantaja o fată precum că va publica pe internet imaginile intime cu ea. În urma acțiunilor de șantaj, victima i-a dat 74 de mii de lei pentru ca imaginile să nu ajungă în spațiul public. 

CHIȘINĂU, 7 mai - Sputnik. Un tânăr din Sipoteni, raionul Călărași, împreună cu alte persoane, au intrat în posesia unor fotografii și imagini video cu caracter intim ale unei tinere de 21 de ani.

Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Societate
Șantaj de milioane: Cum doi azeri l-au deposedat pe un turc de mașină - Video

Bănuitul a decis să șantajeze victima și să o amenințe că va publica imaginile ei pe rețelele de socializare. Ca acest lucru să nu să se întâmple, tânărul cerea bani. Timp de mai bine de un an, victima i-a plătit în rate suma de 74 de mii de lei. Potrivit poliției, tânără s-a adresat la oamenii legii abia acum două luni.

Ofițerii au reușit să-l rețină pe făptaș și urmează să-i identifice pe complicii săi care l-au ajutat să facă rost de imaginile intime ale fetei. În prezent, tânărul este cercetat la libertate și și-a recunoscut parțial vina. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la zece ani de pușcărie și o amendă de până la 117 500 de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0