Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Uimitor: Beneficiile tincturii de leurdă pentru cei care au trecut prin COVID

© Sputnik / Miroslav RotariVlad Sainciuc
Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Abonare
În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății", Vlad Sainciuc, a oferit câteva idei de rețete naturiste pentru cei care au trecut prin trista experiență a COVID-19 și trebuie să-și întărească imunitatea.
Uimitor: Rețetă naturistă pentru cei care au trecut prin COVID

Vlad Sainciuc, medicul care nu a răcit de mai bine de 40 de ani, susține că cei care s-au îmbolnăvit de coronavirus pot resimți efectele acestei infecții nemiloase încă o bună perioadă de timp.

În acest context, specialistul a venit cu o rețetă uimitoare care, spune el, întărește imunitatea și cel mai important - diminuează riscul de a face tromboze.

"Este vorba despre tinctura de leurdă. Pentru prepararea tincturii aveți nevoie de 20 de frunze tocate mărunt, pe care le puneți într-un borcan de sticlă, peste care turnați 100 ml alcool până la 50 grade, însă în niciun caz nu puneți spirt curat. Închideți ermetic recipientul și lăsați la macerat timp de 21 zile", a explicat Vlad Sainciuc.

Medicul susține că tinctura se administrează de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, diluată în 100 ml de apă plată, timp de 14-21 de zile, după care se face o pauză de 7 zile și se poate relua, la nevoie. Această procedură curăță bine sângele și previne tromboza, a punctat Sainciuc.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0