Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Maia Sandu s-a vaccinat împotriva COVID-19 - Video

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu s-a vaccinat astăzi împotriva noului tip de coronavirus.

CHIȘINĂU, 7 mai - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a administrat prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Șeful statului s-a vaccinat cu AstraZeneca la Policlinica de Stat.

„Am pierdut oameni dragi în această pandemie. Mulți și-au pierdut veniturile, salariile și chiar locurile de muncă. Majoritatea suferă din cauza că nu pot șă-și vadă oamenii dragi, nu se pot împreună cu prietenii, familia. Și pentru ca să punem capăt acestor nenorociri, să punem capăt acestei pandemii, singura soluție este să ne vaccinăm”, a declarat Maia Sandu după ce a primit prima doză de vaccin.

Laura Țurcan - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2021
Vaccin anti-COVID: Cum este păstrat serul în Moldova

Șeful statului a informat că în următoarele zile în Republica Moldova vor fi suficiente doze de vaccin pentru ca fiecare cetățean care vrea să se vaccineze împotriva COVID-19 să poată să o facă. Potrivit acesteia, astăzi va ajunge încă un lot de 100 de mii de doze de vaccin AstraZeneca donat de România.

Maia Sandu a îndemnat oamenii să se informeze din surse credibile despre vaccinuri și procesul de vaccinare și să conștientizeze importanța imunizării împotriva virusului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0