Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon spune dacă va merge sau nu PSRM în bloc electoral cu PCRM

© Photo : Miroslav RotariPartidul Socialiștilor din Republica Moldova
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Abonare
Liderul PSRM Igor Dodon informează că a semnat și transmis o scrisoare oficială pe numele liderului PCRM, Vladimir Voronim, cu propunerea de a crea un bloc electoral.

CHIȘINĂU, 7 mai - Sputnik. Partidul Socialiștilor va crea un bloc electoral cu Partidul Comuniștilor. O scrisoare oficială cu propunerea de a crea acest bloc a fost transmisă de PSRM liderului PCRM, a anunțat Igor Dodon într-o transmisiune live. 

Пикет партий коммунистов у Конституционного суда  - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2021
Politică
PCRM s-a răzgândit: Cu cine vrea să facă bloc electoral

„Țara este în pericol, de aceea toți patrioții adevărați, toți stataliștii, trebuie să ne unim eforturile pentru apărarea Republicii Moldova. Trebuie să lăsăm tot ce a fost în trecut și să punem interesele statului și ale cetățenilor înainte de toate”, a precizat Dodon. 

Potrivit lui, cea mai bună echipă de guvernarea a Republicii Moldova a fost până în 2009, când președintele țării era Vladimir Voronin, iar prim-ministru, Zinaida Greceanîi.

„De ce să nu reunificăm această echipă și să mergem mai departe”, a mai spus Igor Dodon.

Liderul Socialiștilor anunță că săptămâna viitoare PSRM va merge la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de candidat pentru scrutinul din 11 iulie, fie într-un bloc electoral cu comuniștii, fie singuri.  

Amintim, Comitetul Politic al PCRM a luat decizia de a iniția discuții cu socialiștii în vederea formării unui bloc electoral. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0