Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aveți grijă unde lăsați mașina: S-a furat un Mercedes chiar dintr-o parcare specială

© Sputnik / Mihai Caraus Cum mașinile ajung la parcarea privată
 Cum mașinile ajung la parcarea privată - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2021
Abonare
Un tânăr de 28 de ani a fost reținut de poliție, fiind suspectat că a furat un Mercedes, chiar de pe teritoriul unei parcări din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Polițiștii au fost sesizați în data de 2 mai, de către un bărbat care s-a plâns că i-a fost furat automobilul de marca Mercedes, dintr-o parcare de pe strada Hanul Morii.

Парковка на тротуаре - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Societate
În capitală vor fi create peste 8000 mii de locuri de parcare: Unde vor fi amenajate
Proprietarul a mai spus că mașina este dotată cu sistem de monitorizare GPS și în timp ce se afla acasă a verificat prin aplicația web, care i-a arătat că automobilul său a fost dus în satul Ivancea din raionul Orhei. Prejudiciul care i-a fost cauzat se estimează la 70 de mii de lei. 

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, automobilul a fost stopat, iar la volan se afla suspectul. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani. El a fost reținut, iar ulterior escortat la inspectorat pentru audieri. Individul și-a recunoscut vina. Acum, este cercetat penal pentru "Răpirea mijlocului de transport”, articol care predece o amendă de la 29 de mii de lei la 67 500 lei sau cu la trei ani de închisoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0