Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaeceslav Platon rămâne fără „Casa Modei” și fosta clădire ASITO

© Photo : RealitateaVeaceslav Platon
Veaceslav Platon - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Abonare
Deciziile lui Alexandr Stoianoglo prin care „Casa Modei” și fosta clădire ASITO au fost recunoscute drept corpuri delicte și transmise în proprietatea lui Vladimir Russu, rămân în vigoare. Astfel, Veaceslav Platon nu mai are dreptul la ele.

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Plângerea avocaților lui Veaceslav Platon împotriva ordonanței procurorului general, Alexandr Stoianoglo, din 6 aprilie, a fost respinsă ca neîntemeiată. Decizia a fost luată de magistrați Judecătoriei Ciocana.

Кресло судьи в зале заседаний - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2021
Societate
Complicea lui Plahotniuc Elena Platon, condamnată de o instanță din Moscova
Prin urmare, deciziile lui Stoianoglo prin care „Casa Modei” și fosta clădire ASITO au fost recunoscute drept corpuri delicte și transmise în proprietatea lui Vladimir Russu, rămân în vigoare. 

Potrivit Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo a admis plângerile depuse de administratorii SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol” și a dispus anularea a șase ordonanțe, emise anterior de PCCOCS, prin care două imobile au fost recunoscute drept corpuri delicte și sechestrate. 

Decizia lui Alexandr Stoianoglo este întemeiată, întrucât în hotărârile anterioare, au fost interpretate și aplicate incorecte normele procesual penale și au intervenit neîntemeiat în dreptul fundamental de proprietate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0