Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un Bentley, dar și alte mașini de lux au fost sechestrate de CNA

© Pixabay / ID 350543Bentley
Bentley - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Abonare
Trei mașini de lux, dar și bani în numerar au fost sechestrați de către Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a CNA. Printre bunuri se numără și construcții, dar și terenuri. 

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Bentley continental, Mitsubishi Galant și Renault Kangoo sunt cele trei mașini pe care le-a sechestrat CNA săptămâna trecută. Potrivit ofițerilor, toate cele trei automobile sunt estimate la peste patru milioane de lei.

Curtea de Apel Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2020
Societate
Conturile unei companii IT din țară, din nou sub sechestru

Totodată, Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a indisponibilizat peste jumătate de milion de lei, în numerar. Potrivit CNA, bunurile au fost puse sub sechestru în cadrul a patru cauze penale, gestionate de către procuratură şi CNA. Acestea vizează fapte de corupere pasivă, activă, spălare de bani și evaziune fiscală.

„Agenția a finalizat patru delegații pe două cauze penale în privința a doi subiecți, a elaborat patru note analitice pe 21 de persoane, a întocmit opt avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile și imobile. De asemenea, a fost preluat în administrare un automobil de model Hunday Tucson, fabricat în anul 2020”, se mai menționează în comunicatul de presă a CNA. 

Potrivit CNA, anul trecut, Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de peste 1,5 miliarde de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0