Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Premierul interimar a venit cu un mesaj de felicitare: Ce le-a urat cetățenilor de Paște

© Sputnik / Mihai CarausAureliu Ciocoi
Aureliu Ciocoi  - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Abonare
Prim-ministrul în exercițiu Aureliu Ciocoi a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor pascale. El le-a urat cetățenilor zile pline de lumină, pace și bucurie. 

CHIȘINĂU, 2 mai - Sputnik. Să ne întărim speranța și să ne prețuim unii pe alții, să ne susținem și să iertăm.

Благодатный огонь в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Societate
Bucurați-vă! Hristos a Înviat!

Cu acest mesaj a venit premierul interimar cu ocazia sărbătorii Învierii lui Hristos. Aureliu Ciocoi a menționat că sărbătorile de Paști ne aduc taina Învierii în casa fiecărui creștin şi ne determină să urmăm datinile seculare și învățămintele creștinești.

„Ultimul an ne-a oferit tuturor cea mai prețioasă lecție - să apreciem sănătatea și să luptăm pentru viață. Să vă aducă Învierea Domnului, împreună, în familie, în condiții de siguranță, pentru a cinsti amintirea celor care au pierdut lupta cu pandemia”, se mai artă în mesajul de felicitare. 

Totodată, Ciocoi a mai scris că își dorește ca sărbătorile pascale să îi unească pe toți în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape. Din numele Guvernului, premierul interimar le-a urat cetățenilor sănătate, liniște, curaj, zile pline de lumină, pace și bucurie.

„Urez oamenilor noștri să rămână în continuare la fel de gospodari și de binevoitori, iar moldovenilor din diasporă le doresc să ducă faima țării noastre departe peste hotare și să nu uite de frumoasa noastră casă comună - Republica Moldova. Hristos a Înviat!”, a mai scris premierul.

În acest an, creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele în data de 2 mai. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0