Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O șoferiță beată criță s-a dat în spectacol în fața polițiștilor

© Pixabay / PexelsȘofer consumând alcool la volan
Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2021
Abonare
O șoferiță beată criță s-a dat în spectacol în fața polițiștilor de patrulare, care au oprit-o pentru că conducea mașina cu luminile stinse pe timp de noapte.

CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. O șoferiță beată le-a dat bătăi de cap inspectorilor de patrulare, care au oprit-o în timp ce conducea mașina cu luminile stinse, deși era noapte.

Комендантский час в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Societate
Îngrozitor: Polițiști, în stare gravă - au fost loviți de un șofer beat

Aceasta a fost somată să oprească, dar a refuzat continuându-și deplasarea spre centrul orașului. Pentru a nu produce o tragedie pe străzi, ofițerii de patrulare cu două echipaje au fost obligați să o blocheze.

Șoferița, a încercat să se eschiveze și a accidentat mașinile inspectorilor de patrulare. După ce a fost scoasă de la volanul mașinii, femeia de 28 de ani a fost supusă testului alcoolscopic. Acesta a înregistrat un grad de alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat. Din video postat de Inspectoratul Național de Securitate Publică se vede că tânăra abia de se ținea pe picioare.

La moment, șoferița este documentată pentru nestopare la indicațiile polițiștilor, producerea accidentului rutier, dar și pentru stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0