Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Polițiști, în stare gravă - au fost loviți de un șofer beat

© Sputnik / Mihai CarausКомендантский час в Кишиневе
Комендантский час в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Abonare
Un accident grav s-a produs noaptea trecută pe o stradă din municipiul Bălți. Patru polițiști au avut de suferit.

CHIȘINĂU, 25 apr - Sputnik. Patru polițiști au avut de suferit în urma unui grav accident rutier, unul dintre ei a fost strivit de un automobil în timp ce documenta un șofer în stare de ebrietate la volan. Poliția Republicii Moldova informează că totul s-a întâmplat noaptea trecută, aproximativ la ora 01.55 pe strada Aerodromului din municipiul Bălți. Un echipaj de patrulare al Direcției de patrulare Nord a INSP a stopat un automobil care se deplasa neuniform. Mașina era condusă de un tânăr de 19 ani, iar ca pasager avea un alt tânăr, de 20 de ani.

INP - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2020
Societate
Date alarmante: Unii motocicliști nu ezită să conducă în stare de ebrietate

În urma testării alcoolscopice s-a stabilit că șoferul avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool în aerul expirat. Ajunși la fața locului, polițiștii din al doilea echipaj, au continuat procedura de documentare împreună cu colegii din primul echipaj, având cu toții girofarele automobilelor de serviciu conectate regulamentar.

„La un moment dat, din direcția străzii Ștefan cel Mare spre Aerodromului, cu viteză excesivă se deplasa automobilul de marca Toyota, conducătorul căreia a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în automobilele ce staționau pe acostament, tamponând un polițist de 28 de ani și strivind între două automobile, un alt polițist de 31 de ani. Alți doi polițiști, dar și persoanele aflate la fața locului s-au ales cu diverse traumatisme”, este precizat în informarea de presă a Poliției Republicii Moldova.

În rezultatul documentării cazului s-a stabilit că și șoferul automobilului care a intrat în echipajele de poliție era în stare de ebrietate. Este vorba de un bărbat de 35 de ani. Acesta avea o concentrație de alcool de 0,77 mg/l. În mașină se afla o femeie de 47 de ani. Potrivit informațiilor, doi polițiști se află la spitalul de urgență din Bălți în stare gravă și alți doi sunt internați în stare de gravitate medie.
Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0